Over

Het is voor ons belangrijk wie u voor zich heeft. We maken graag kennis!

Wie wij zijn

Svanrooijenstukadoors is een eenmansbedrijf met lange ervaring in stucwerk dat is opgericht door Simon van Rooijen. Bij Svanrooijenstukadoors staan we voor kwaliteit en vakmanschap. Om die reden zetten wij uitsluitend vaklieden in die het beste resultaat leveren. We denken oplossingsgericht na en geven graag advies bij het stucwerk voor zowel kleine als grote opdrachten.

Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. Voordat we aan de slag gaan maken we eerst graag kennis. Dan heeft u een beter idee wie u voor zich heeft. We komen graag bij u langs om te kijken wat er precies moet gebeuren. Heeft u vragen met betrekking tot het stucwerk. Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door te bellen, mailen of gewoon een berichtje te sturen.

Wat anderen zeggen

“Een topservice! Het werk is erg strak en professioneel aangeleverd. Afspraken worden netjes nagekomen.”

“Wij hadden besloten om na de verbouwing onze wanden te laten stukken door Simon. Alle werkzaamheden zijn zeer vakkundig uitgevoerd.”

“Resultaat werd netjes en op tijd aangeleverd. Hij heeft onze sierpleister en betonlook gedaan. We zullen Svanrooijenstukadoors zeker aanraden!”

Traditioneel stucwerk

Wanneer u kiest voor traditioneel stucwerk zorgen we ervoor dat het stucwerk op ambachtelijke wijze wordt aangebracht.

Buiten
stucwerk

Uw gevel een strakke en mooie uitstraling geven met gladde wanden? Dan is buiten stucwerk en zeer goede keuze.

Exclusief stucwerk

Uw ruimte een speciale look geven met exclusief stucwerk? We staan voor u klaar met verschillende soorten exclusief en decoratief stucwerk.

Glanspleister

Kiest u voor glanspleister? Dan kiest u voor een product met een zeer gladde afwerking. Het aanbrengen van glanspleister zorgt voor unieke uitstraling.

Sierpleister

Met sierpleister laat u een structuur achter op de muren. Dit is een zeer duurzame keuze aangezien het moeilijk stuk te krijgen is. Wij bieden verschillende soorten sierpleisters.

Vloer smeren

Bij Svanrooijenstukadoors kunnen we uw vloeren maken en smeren. Zo zorgen we voor een sterke vloer die op de juiste manier wordt aangelegd in uw woning of pand.