Svanrooijen stukadoors in Velp en omgeving

Als stukadoor in Velp en omgeving houden wij ons dagelijks bezig met uiteenlopende stucwerk. Zo bieden we verschillende soorten stucwerk aan voor verschillende situaties. Met enorm veel passie en vakmanschap kijken we hoe we het stucwerk op de beste manier kunnen afwerken.

Inmiddels hebben we door verschillende projecten van zowel particulieren als bedrijven veel kennis ervaring opgedaan. Dit specialisme nemen we mee om uw ruimte naar uw smaak te voorzien van professioneel stucwerk. We komen graag langs om kennis te maken en te kijken wat wij voor u kunnen beteken.

Traditioneel stucwerk

Wanneer u kiest voor traditioneel stucwerk zorgen we ervoor dat het stucwerk op ambachtelijke wijze wordt aangebracht.

Buiten
stucwerk

Uw gevel een strakke en mooie uitstraling geven met gladde wanden? Dan is buiten stucwerk en zeer goede keuze.

Exclusief stucwerk

Uw ruimte een speciale look geven met exclusief stucwerk? We staan voor u klaar met verschillende soorten exclusief en decoratief stucwerk.

Glanspleister

Kiest u voor glanspleister? Dan kiest u voor een product met een zeer gladde afwerking. Het aanbrengen van glanspleister zorgt voor unieke uitstraling.

Sierpleister

Met sierpleister laat u een structuur achter op de muren. Dit is een zeer duurzame keuze aangezien het moeilijk stuk te krijgen is. Wij bieden verschillende soorten sierpleisters.

Vloer smeren

Bij Svanrooijenstukadoors kunnen we uw vloeren maken en smeren. Zo zorgen we voor een sterke vloer die op de juiste manier wordt aangelegd in uw woning of pand.

Wat anderen zeggen

“Een topservice! Het werk is erg strak en professioneel aangeleverd. Afspraken worden netjes nagekomen.”

“Wij hadden besloten om na de verbouwing onze wanden te laten stukken door Simon. Alle werkzaamheden zijn zeer vakkundig uitgevoerd.”

“Resultaat werd netjes en op tijd aangeleverd. Hij heeft onze sierpleister en betonlook gedaan. We zullen Svanrooijenstukadoors zeker aanraden!”

Ons werk

Veelgestelde vragen

Wat doet een stukadoor?

Een stukadoor houdt zich voornamelijk bezig het afwerken van muren, plafonds en gevels bij een woning of pand. Zo zorgt de vakman ervoor dat er een laag wordt aangebracht om een straks resultaat te krijgen. Zo kunt u kiezen voor stuc-, plak- of pleisterwerk.

Hoe lang is een stukadoor bezig?

Dit is afhankelijk van de situatie. In sommige gevallen kan het stucwerk op korte termijn worden afgerond. Bij grotere projecten kan dit wat langer duren. Daarnaast heeft het soort stucwerk ook invloed op hoe lang een stukadoor zijn werk netjes kan afronden. Benieuwd hoe lang de werkzaamheden van de stukadoor duren voor uw situatie? Neem dan gerust contact op.

Wat kost een stukadoor?

Er zitten enigszins prijsverschillen in het stucwerk. Dit is afhankelijk van het uw situatie en het soort stucwerk. De gemiddelde kosten van het stucen van muur liggen tussen de €5 á €20 per m2. Voor een plafond ligt de prijs rond de €15 á €25 per m2.

Hoe vind ik een goede een stukadoor?

Uiteraard wilt u dat het stucwerk netjes wordt afgerond. Daarom is het van belang om een professionele stukadoor in te schakelen. Bij Svanrooijen stukadoors hebben we met onze kennis en ervaring vele klanten blij gemaakt. Gezien wij hier transparant in willen zijn kunt altijd referenties navragen.

Op zoek naar een ervaren stukadoor in Velp?

Met onze ervaring en kennis geven wij u graag advies om tot een mooie oplossing te komen. We kunnen voor uiteenlopende situaties stucwerk leveren. Of nou gaat om stucwerk voor kleine of grote opdrachten. Voor Svanrooijenstukadoors is dat geen probleem.

Als stukadoor in Velp en omgeving vinden wij het belangrijk om kwaliteit te leveren. Zo zetten we goed opgeleid personeel in. Daarnaast zorgen we voor de juiste veiligheid en bieden we uiteraard garantie. Met onze scherpe prijzen en klantgerichte aanpak staan we graag voor u klaar.

  • Eén aanspreekpunt
  • Vakmanschap
  • Duidelijke communicatie
  • Snelle & pragmatische aanpak
  • Flexibel & innovatief

📞 Neem direct contact op: 06 – 48 95 64 10

Contactformulier